Tagarno FHD Videomikroskop

Tagarno FHD Trend

Tagarno FHD Trend är ett digitalmikroskop som är flexibelt och utbyggbart. Förutom att det är höj- och sänkbart, så kan man också byta objektiv som ger möjligheten att få förstoringar mer än 300x. Den har full HD-formatet 1080p med 60 fps.
På Tagarno FHD Trend har man möjlighet att ta bilder utan att använda en dator.
Det finns möjlighet att spara bilder till ett USB-minne.
En laserpekare hjälper dig att lokalisera dig på objektet.
Systemet har fokus-stackning för att ta knivskarpa bilder med stort skärpedjup.
FHD Trend kan också mäta live direkt på skärmen med en mätskala som följer med i zoomningen.

Nu går det att mäta med FHD Trend och FHD Prestige utan dator med hjälp av TAGARNO Measurement Application, som installeras direkt i mikroskopet

Läs mer…

Tagarno FHD Zap

Tagarno FHD Zap är ett mycket flexibelt och användarvänligt digitalmikroskop. Den har full HD-formatet 1080p med 60 fps.
Zap har ett VESA fäste som gör att det kan fästas på en arm. Perfekt vid avsyning vid en monteringslina, eller vid avsyning av stora ytor. Det är bara fantasin som sätter stopp för var Zap kan användas. Det har som alla andra modeller en obefintlig bildfördröjning. Zap finns både med och utan lasermarkör.

Tagarno FHD Zip

Tagarno FHD Zip är ett digitalmikroskop med en briljant skärpa i full HD-formatet 1080p med 60 fps, och var först med det i sitt slag. Det har en obefintlig bildfördröjning som gör avsyningsarbetet både trivsamt och ergonomiskt. Magnus FHD Zip har autofokus och ett zoomomfång mellan 1,6x – 48x förstoring.
Nu finns möjligheten att spara bilder, eller film, via en USB 3 anslutning till en dator. Fungerar också mycket bra i ett konferensrum tillsammans med en platt-TV eller projektor.
Dessutom snyggt förpackad i dansk design.

Tagarno FHD Prestige

Tagarno FHD Prestige är framtagen för dig som ofta använder lite högre förstoringar. Prestige är mycket mekaniskt stabil, och har dessutom möjligheten att klara av objektiv som ger förstoringar upp till 510x. Bildkvaliteten är samma som alla andra modeller, alltså full HD 1080p med 50/60 Hz. Man kan ta bilder utan att använda en dator till ett USB-minne. Prestige finns även i vitt, för att smälta in lite bättre i ett labb.