Tvättvätskor – Inventec

Inventec täcker alla behov av rengöring av elektronik inom produktion och underhåll.
PROMOCLEAN är vattenbaserade produkter medan TOPKLEAN är lösningsmedelsbaserade.

Klicka här för mer info om tvättvätskor på Inventecs hemsida.

Promoclean

Disper 603
Vår gamla trotjänare som fortfarande fungerar utmärkt. 603 tvättar kretskort, lodpasta på stenciler och feltryckta kort. Återanvänds i ett slutet tanksystem med 50% inblandning.

Disper 605
Tvättvätska som är utvecklad för fungera bra på blyfria kort. Fungerar lika bra i sprayutrustning som i ultraljudstvättar. Tvättar kretskort, lodpasta på stenciler och feltryckta kort. Återanvänds i ett slutet tanksystem med 50% inblandning i sprayapplikationer och 100% i ultraljudsbad.

Topklean 606
Tvättvätskan 606 är utvecklad för att tvätta stenciler rena från pasta i olika tvättutrustningar. Den måste inte sköljas bort, vilket gör att man kan minska den totala processtiden kraftigt.

Disper 607
Tvättvätska som är utvecklad för rengöra alla typer av flussmedel. Disper 607 har mindre miljöpåverkan än de flesta andra liknande tvättvätskor. Den innehåller korrsionshämmare och ger inget skum.
God ersättare till 605.

Disper 610
Tvättvätska som huvudsakligen är utvecklad för att rengöra delar från varmluftsugnar och lödmaskiner, samt lödpaletter. Fungerar lika bra i spray- som i ultraljudstvättar.

Topklean

TopKlean EL-7
För användning i stenciltryckare med automatisk undertvätt av stencilplåtar.

TopKlean EL-10A
För handtvättning av stenciler med lodpasta och lim. Löser lika bra som isopropanol utan att lukta.

Snabbguide för Inventecs tvättvätskor